Индустријски сајам

Automechanika je eden vodilnih svetovnih sejmov za avtomobilsko industrijo, ki bo letos potekal od 10. do 14. septembra 2024. Kot vodilno podjetje na področju avtomobilske tehnologije je to za nas odlična priložnost za predstavitev naših najnovejših izdelkov, tehnologij in storitev. Vljudno vas vabimo, da obiščete našo stojnico na sejmu Automechanika in se sami prepričate o naši kakovosti in naši zavezanosti inovacijam.
Obiščite nas na odprtem mestu F10/M24. Veselimo se srečanja z vami!

Vabimo vas na našo stojnico 550 v hali 23 na sejmu IAA Transportation v Hannovru od 16. do 22. septembra 2024. Naša ekipa strokovnjakov bo pripravljena odgovoriti na vaša vprašanja in pomisleke, vam ponuditi strokovne nasvete in vam pomagati najti prave rešitve za vaše podjetje. Veselimo se osebnega srečanja na sejmu IAA Transportation in predstavitve naših najnovejših izdelkov in rešitev. Če imate vnaprej kakšno vprašanje ali se želite dogovoriti za sestanek z našo ekipo, se obrnite na nas.

Veseli nas, da smo se predstavili na letošnjem sejmu InnoTrans v Berlinu. Kot svetovni pionir s ponosom predstavljamo svoje najnovejše tehnologije in izdelke na tem mednarodnem industrijskem dogodku. Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na sejmu InnoTrans v Berlinu od 24. do 27. septembra 2024 in se prepričate o inovativnosti in kakovosti podjetja Autolift.

Prvič smo se predstavili na mednarodnem vojaškem in varnostnem sejmu Eurosatory severno od Pariza. Organiziran je v sodelovanju s francoskim ministrstvom za obrambo. Obiščite našo stojnico na tem pomembnem mednarodnem industrijskem dogodku. Vljudno vas vabimo, da nas obiščete na sejmu Eurosatory v Parizu med 17. in 21. junijem 2024 ter se prepričate o učinkovitosti in zanesljivosti sistema Autolift.